8 april

Började dagen med snöstorm, kändes ju inte så kul direkt, men va gör man? Drog till skolan i alla fall, beröm till mig! Var dock på piss humör hela dan och jag har mina tankar om varför..
Satt kvar i skolan en timme och jobbade med vårat biologi projekt dom vi ska redovisa imorgon. Blev tyvärr inte så mycket gjort då vi saknade material..
Så jag kom hem runt halv sju och då hade mitt paket från Nelly kommit! De var löshår och en super bra borste i. Nu ska jag bara klippa till håret så de passar till löshåret.
Därefter var jag ute och sprang med Millan. På schemat idag stod 4km lugn löpning + styrka. Vi sprang 4,68km och jag hade fortfarande lite krafter kvar, väldigt nöjd över det! Och vi sprang på snabbare tid än vad vi brukar så de va också superbra! Det ger mitt självförtroende en liten push till loppet, vilket jag faktist längtar till!
Gjorde dock inge styrka så ska försöka köra ett rejält pass imorgon, annars onsdag. Och imorgon ska jag även börja med mitt squat schema som jag har. Det är ett schema på 30 dagar, men kan berätta mer om det sen för nu måste jag sova!

Vikt: 66,5

7 april

Utgång igår vilket resulterade i att jag gick och la mig 5 imorse. Var en helt okej utgång faktist, dock något tråkig efterfest, men va ska man göra?

Blev ingen motion igår och inte idag heller.. Har fått ett jättestort skavsår på ena hälen efter att jag gick i mina nya converse.. Men har sprungit en runda efter det och det funkar helt okej eftersom löpskorna är så mjuka. Hade tänkt köra lite styrka nu på kvällen när jag var piggare men hamnade framför datorn haha.
Har i alla fall anmält mig till ett 10km lopp i maj. Vet inte riktigt hur jag tänkte där, men det kan faktist bli jävligt kul, speciellt att se alla

miner när de får reda på att jag, Anna, ska springa en mil!! Men mitt mål just nu är att inte komma sist, men vem vet, det kanske ändras? Skrev ut ett schema som är på 6 veckor och det är alldeles perfekt till loppet, och det schemat går ut på att man ska springa 10km över 50 minuter. Fanns ett för under 50 men så duktig är jag inte.

Nej nu måste jag sova, ska hålla engelska tal imorgon, *dör*.

Vikt: 65,5

mittlivsomanna.blogg.se

En blogg om mitt liv helt enekelt! Här kommer kommer ni få läsa om bl.a mitt intresse för hästar, plugget och kompisar med massa annat kul :)

RSS 2.0